Dagboken 2012

Lördagen den 21 januari

Börjar med ännu en tråkig nyhet...Syrran ringde & berättade att inatt hade deras Jämthund Freja dött i hundbädden. Freja var helsyster med våran Fia och de skulle ha blivit 13 år nu i januari. Ja hon var visserligen gammal och ja visst det var ju skönt att hon bara somnade in...Men Det blir ändå en chock eftersom Freja var pigg, frisk och busig på kvällen.

 

När jag gick med hundarna idag och kom ut på Kulåravägen nedanför sågen fick jag se Rangel stå mitt i vägen i korsningen Kulåravägen-Budgatu. Hon gick fram och tillbaka och slängde med skallen allt hon kunde. När hon fick se mig och hundarna kom hon och mötte oss, men när jag skulle ta henne i grimman ( och hur lätt är det med 3 hundar i koppel samtidigt Förvirrad) så vände hon om och drog järnet ned mot sjön. Efter en liten stund kom hon tillbaka rakt emot oss i full trav, vi ställde oss mitt i vägen för henne då vände hon om och drog iväg allt det gick igen....så höll vi på några vändor fram och tillbaka, tillslut fick jag henne att springa in på gården och då sprang hon rakt igenom trådgrinden in till Jojo..Arg. Sin egen hage hade hon oxå rivit ner totalt !! Typiskt när man är hemma själv.. för Henning & Donna är i Sävsjön sedan igår. Så det var bara att slänga in hundarna i stallet och rusa ner till den trasiga grinden innan även Jojo upptäckt att den var trasig...för hade de där två "galningarna" kommit lös samtidigt hade nog resan slutat i Mora Galen

Så Rangel fick gå in på box redan kl. 12.00 idag.

 

Mikaela, Jimmy & Björn hit, jag bjöd dem på middag.

Roligt när alla barn kommer hem samtidigt och vi kan käka ihop. Ler stort

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

27.04 | 19:04

Hej Jag tvingades ta bort min Hälleforstik i onsdags , Hon blev bara 10 år Har haft Hälleforsare de senaste 39 åren, men nu hittar jag ingen, Bor i Vansbro.

...
15.11 | 09:51

Ni hittar oss här numer https://www.facebook.com/pages/Sol%C3%B6ns%20Stuteri%20Bodarna%20Soller%C3%B6n/205171246566351/

...
12.04 | 17:50

Hej hon har fått en riktigt vinterträning som hon verkat tagit bra. Så planerna är att starta henne framöver.

...
12.04 | 17:10

Hej,
Undrar bara hur det går med Sheena Punk Rocker som ju gjorde ett par hyggliga lopp i fjol, men inte riktigt fick till det ändå.

Hälsningar från uppfödaren

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS